TOONmoment Publi-rent, Cantatille en Capello

toonmomentaffiche

Op 20 mei 2013 vindt het allereerste TOONmoment plaats in de gebouwen van Publi-rent, ism. UNIZO Waas & Dender. Dit TOONmoment geeft lokale verenigingen de kans om eens op een andere manier naar buiten te treden, in een andere omgeving en voor een ander publiek. Bovendien geeft dit TOONmoment de kans aan Publi-rent om zich eveneens te tonen en nieuwe, andere, bezoekers te laten kennismaken met het bedrijf.

Op het TOONmoment van 20 mei zal Kamerkoor Cantatille samen met Capello optreden. Cantatille zal tijdens dit TOONmoment een voorproefje geven van het poprepertoire dat het aan het momenteel aan het instuderen is!

Kaartenverkoop via www.capello.be!

Meer info:
> Kamerkoor Cantatille
> Capello
> Uit in Vlaanderen
> Facebook