Concert Mercatille op 21 oktober: 500 jaar muziek in kaart!

In 2012 wordt de geboorte van Gerard Mercator 500 jaar geleden herdacht. Op zondag 21 oktober brengt Kamerkoor Cantatille de apotheose van haar Mercatorjaar. In de Kerk van Rupelmonde wordt om 15u het concert Mercatille voor u gebracht. Blikvanger wordt het speciaal voor de gelegenheid gecomponeerde stuk van Jan Coeck over Gerard Mercator dat dan in première gaat. O.l.v. Dimitry Goethals wordt er een muzikale reis gemaakt doorheen 5 eeuwen en 4 landen (de Nederlanden, Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland). Dit zorgt voor een zeer gevarieerd repertoire met voor ieder wat wils.

MEER INFO HIER

Praktische informatie
Zondag 21 oktober 2012, om 15u
Kerk, Rupelmonde

Kostprijs: 8 EUR (VVK) of 10EUR (ADK) (-12 jaar: gratis)
Kaarten voor het concert zijn binnenkort beschikbaar bij de koorleden, via kaartenverkoop@cantatille.be of telefonisch op 0479/670544.