Koorweekend in Teuven en Gangelt

Na een stevig voorjaar was Kamerkoor Cantatille toe aan een weekendje welverdiende extra ontspanning. Deze keer bracht het koorweekend ons naar de mooie Voerstreek, meer bepaald in Teuven. Het werd een weekend vol leuke activiteiten (ook al was er deze keer eens geen quiz bij). Er werd geboerengolfd, er werd rondgevaren met de boot in Maastricht, er werd naarstig gespeeld door de kindjes en er werd vooral ook heel veel gelachen en plezier gemaakt!

Als uitsmijter waren we tijdens het koorweekend ook te gast in Gangelt, de Duitse zusterstad van Rupelmonde. Cantatille kreeg de gelegenheid aangeboden om een deel van het Mercatille-concert uit te voeren voor het publiek van Gangelt! Het werd een pracht van een avond met een pracht van een sfeer. Voor degenenen die nog eens willen nagenieten, er is een filmpje van ons optreden beschikbaar op Kruibeke.tv. Bedankt aan iedereen in Gangelt!