Kerstavondviering op 24 december 2010

Het extreme winterweer heeft kamerkoor Cantatille in het afgelopen weekend niet tegengehouden om met veel enthousiasme en muzikaal plezier aan de eindejaarsfeesten te starten. Het kerstconcert in samenwerking met het barokensemble (Piet Stryckers, Els Sykora en Annick Sauvanaud) op zaterdagavond viel bijzonder in de smaak. Er hing een rasechte en gezellige kerstsfeer in de kerk van Rupelmonde, wat ons alvast heel veel plezier deed. Samen met eredirigent Michaël Vekeman hebben we hier op zondag 19 december een vervolg aan gebreid op de Kerstmarkt van Rupelmonde.

Op Kerstavond zetten we voor een laatste keer in het jaar 2010 ons beste beentje voor. Naar aloude gewoonte verzorgen we de Kerstavondviering in de Heilige Familiekerk te Sint-Niklaas, onder leiding van eredirigent Michaël Vekeman. De mis start om 17u30. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te komen vieren!